Ons team

golven

Wie is wie

Opvang en verzorging van bruinvissen en dolfijnen is zeer intensief werk. Zonder de vele vrijwilligers, stagiaires en medewerkers is het natuurlijk niet mogelijk. Dit zijn de mensen die zich inzetten voor SOS Dolfijn. Klik om de naam van de persoon om meer te lezen.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Paulien Bunskoek, dierenarts
Paulien Bunskoek, dierenarts

Mijn naam is Paulien Bunskoek, en ik ben een van de dierenartsen betrokken bij SOS Dolfijn. Tijdens mijn studie diergeneeskunde ben ik in 1996 begonnen als vrijwilliger bij het opvangcentrum wat toen nog op het Dolfinarium was gevestigd. Na mijn afstuderen heb ik ongeveer 9 jaar in verschillende gezelschapsdierenpraktijken gewerkt en vanaf 2012 ben ik dierenarts van het Dolfinarium in Harderwijk. SOS Dolfijn was toen nog op het park gevestigd en ik heb toen ook met veel passie voor de gestrande bruinvissen gezorgd. Inmiddels werk ik al 26 jaar met bruinvissen (en andere soorten) en hebben ze een grote plek in mijn hart veroverd. Ik ben dan ook erg blij dat ik weer betrokken mag zijn bij het opvangen en rehabiliteren van deze bijzondere dieren. 

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Replica bultrug ´Dutchy´ onthuld

21-12-2022: SOS Dolfijn heeft een bultrug na laten maken op ware grote. De bultrug is met een lengte van 14 meter een indrukwekkende aanvulling in het educatiecentrum. 

Lees meer

 
 

Gestrande orka Cadzand

16-10-2022: Op het strand van Cadzand is een vrouwelijke orka levend aangespoeld. SOS Dolfijn verleende eerste hulp maar de orka overleefde het niet. 

Lees meer

 
 

Hoe help je een bultrug

11-06-2022 Er komen veel vragen binnen hoe SOS Dolfijn hulp kan bieden aan de jonge, verzwakte bultrug die voor de kust zwemt.  

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn