Ons team

golven

Wie is wie

Opvang en verzorging van bruinvissen en dolfijnen is zeer intensief werk. Zonder de vele vrijwilligers, stagiaires en medewerkers is het natuurlijk niet mogelijk. Dit zijn de mensen die zich inzetten voor SOS Dolfijn. Klik om de naam van de persoon om meer te lezen.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Paulien Bunskoek, dierenarts
Paulien Bunskoek, dierenarts

Mijn naam is Paulien Bunskoek, en ik ben een van de dierenartsen betrokken bij SOS Dolfijn. Tijdens mijn studie diergeneeskunde ben ik in 1996 begonnen als vrijwilliger bij het opvangcentrum wat toen nog op het Dolfinarium was gevestigd. Na mijn afstuderen heb ik ongeveer 9 jaar in verschillende gezelschapsdierenpraktijken gewerkt en vanaf 2012 ben ik dierenarts van het Dolfinarium in Harderwijk. SOS Dolfijn was toen nog op het park gevestigd en ik heb toen ook met veel passie voor de gestrande bruinvissen gezorgd. Inmiddels werk ik al 26 jaar met bruinvissen (en andere soorten) en hebben ze een grote plek in mijn hart veroverd. Ik ben dan ook erg blij dat ik weer betrokken mag zijn bij het opvangen en rehabiliteren van deze bijzondere dieren. 

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Realisatie Waddenbelevenis volop gaande

21-02-2024: Komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de Waddenbelevenis. Een uitbreiding van SOS Dolfijn op en samen met Dierenpark Hoenderdaell. 

Lees meer

 
 

Gift van Wildlife Fund

12-02-2024: Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Om in 2024 medische zorg te kunnen bieden aan dieren in nood heeft het Wildlife Fund een prachtige donatie toegezegd.  

Lees meer

 
 

Bruinvis in nood bij Lauwersoog

30-12-2023: Bij Lauwersoog is een zieke bruinvis aangetroffen. Het mannetjesdier is op tijd gevonden en opgehaald en opgevangen bij en door SOS Dolfijn

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn