Ons team

golven

Wie is wie

Opvang en verzorging van bruinvissen en dolfijnen is zeer intensief werk. Zonder de vele vrijwilligers, stagiaires en medewerkers is het natuurlijk niet mogelijk. Dit zijn de mensen die zich inzetten voor SOS Dolfijn. Klik om de naam van de persoon om meer te lezen.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Paulien Bunskoek, dierenarts
Paulien Bunskoek, dierenarts

Mijn naam is Paulien Bunskoek, en ik ben een van de dierenartsen betrokken bij SOS Dolfijn. Tijdens mijn studie diergeneeskunde ben ik in 1996 begonnen als vrijwilliger bij het opvangcentrum wat toen nog op het Dolfinarium was gevestigd. Na mijn afstuderen heb ik ongeveer 9 jaar in verschillende gezelschapsdierenpraktijken gewerkt en vanaf 2012 ben ik dierenarts van het Dolfinarium in Harderwijk. SOS Dolfijn was toen nog op het park gevestigd en ik heb toen ook met veel passie voor de gestrande bruinvissen gezorgd. Inmiddels werk ik al 26 jaar met bruinvissen (en andere soorten) en hebben ze een grote plek in mijn hart veroverd. Ik ben dan ook erg blij dat ik weer betrokken mag zijn bij het opvangen en rehabiliteren van deze bijzondere dieren. 

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Bruinvis gestrand bij Nes

20-05-2023: Bij het West Friese Nes is een bruinvis gestrand aangetroffen. De melding kwam binnen via Zeehondencentrum Pieterburen. Het dier heeft het niet gered. 

Lees meer

 
 

SOS Dolfijn aanwezig bij ECS

26-04-2023: Afgelopen week werd in Spanje het jaarlijkse congres gehouden van de European Cetacean Society. SOS Dolfijn was uiteraard ook aanwezig. 

Lees meer

 
 

Bruinvis Tess naar zee

18-04-2023 Een feestelijk dag voor het team van SOS Dolfijn. Bruinvis Tess is weer volledig hersteld vrijgelaten terug in zee.   

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn