Ons team

golven

Wie is wie

Opvang en verzorging van bruinvissen en dolfijnen is zeer intensief werk. Zonder de vele vrijwilligers, stagiaires en medewerkers is het natuurlijk niet mogelijk. Dit zijn de mensen die zich inzetten voor SOS Dolfijn. Klik om de naam van de persoon om meer te lezen.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Rianne Roelofs, medewerker dierzorg
Rianne Roelofs, medewerker dierzorg

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het zeeleven. In 2022 ben ik begonnen als vrijwilliger bij SOS Dolfijn; een droom die uit kwam. Het moment dat ik voor het eerst een bruinvis in het water mocht begeleiden, was ik meteen verliefd. 

Sinds maart 2023 ben ik werkzaam als dierverzorger bij SOS Dolfijn. Ik vind het erg leuk en leerzaam dat ik nu nog meer kennis kan op doen over walvisachtigen. Tot slot ben ik onwijs trots dat ik iets kan bijdragen met dit bijzondere werk bij SOS Dolfijn. En ik hoop voor nog een hele lange tijd!
 

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Bruinvis gestrand bij Nes

20-05-2023: Bij het West Friese Nes is een bruinvis gestrand aangetroffen. De melding kwam binnen via Zeehondencentrum Pieterburen. Het dier heeft het niet gered. 

Lees meer

 
 

SOS Dolfijn aanwezig bij ECS

26-04-2023: Afgelopen week werd in Spanje het jaarlijkse congres gehouden van de European Cetacean Society. SOS Dolfijn was uiteraard ook aanwezig. 

Lees meer

 
 

Bruinvis Tess naar zee

18-04-2023 Een feestelijk dag voor het team van SOS Dolfijn. Bruinvis Tess is weer volledig hersteld vrijgelaten terug in zee.   

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn