Ons team

golven

Wie is wie

Opvang en verzorging van bruinvissen en dolfijnen is zeer intensief werk. Zonder de vele vrijwilligers, stagiaires en medewerkers is het natuurlijk niet mogelijk. Dit zijn de mensen die zich inzetten voor SOS Dolfijn. Klik om de naam van de persoon om meer te lezen.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Rianne Roelofs, medewerker dierzorg
Rianne Roelofs, medewerker dierzorg

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het zeeleven. In 2022 ben ik begonnen als vrijwilliger bij SOS Dolfijn; een droom die uit kwam. Het moment dat ik voor het eerst een bruinvis in het water mocht begeleiden, was ik meteen verliefd. 

Sinds maart 2023 ben ik werkzaam als dierverzorger bij SOS Dolfijn. Ik vind het erg leuk en leerzaam dat ik nu nog meer kennis kan op doen over walvisachtigen. Tot slot ben ik onwijs trots dat ik iets kan bijdragen met dit bijzondere werk bij SOS Dolfijn. En ik hoop voor nog een hele lange tijd!
 

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Realisatie Waddenbelevenis volop gaande

21-02-2024: Komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de Waddenbelevenis. Een uitbreiding van SOS Dolfijn op en samen met Dierenpark Hoenderdaell. 

Lees meer

 
 

Gift van Wildlife Fund

12-02-2024: Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Om in 2024 medische zorg te kunnen bieden aan dieren in nood heeft het Wildlife Fund een prachtige donatie toegezegd.  

Lees meer

 
 

Bruinvis in nood bij Lauwersoog

30-12-2023: Bij Lauwersoog is een zieke bruinvis aangetroffen. Het mannetjesdier is op tijd gevonden en opgehaald en opgevangen bij en door SOS Dolfijn

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn