Ons team

golven

Wie is wie

Opvang en verzorging van bruinvissen en dolfijnen is zeer intensief werk. Zonder de vele vrijwilligers, stagiaires en medewerkers is het natuurlijk niet mogelijk. Dit zijn de mensen die zich inzetten voor SOS Dolfijn. Klik om de naam van de persoon om meer te lezen.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Rianne Roelofs, medewerker dierzorg
Rianne Roelofs, medewerker dierzorg

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het zeeleven. In 2022 ben ik begonnen als vrijwilliger bij SOS Dolfijn; een droom die uit kwam. Het moment dat ik voor het eerst een bruinvis in het water mocht begeleiden, was ik meteen verliefd. 

Sinds maart 2023 ben ik werkzaam als dierverzorger bij SOS Dolfijn. Ik vind het erg leuk en leerzaam dat ik nu nog meer kennis kan op doen over walvisachtigen. Tot slot ben ik onwijs trots dat ik iets kan bijdragen met dit bijzondere werk bij SOS Dolfijn. En ik hoop voor nog een hele lange tijd!
 

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Replica bultrug ´Dutchy´ onthuld

21-12-2022: SOS Dolfijn heeft een bultrug na laten maken op ware grote. De bultrug is met een lengte van 14 meter een indrukwekkende aanvulling in het educatiecentrum. 

Lees meer

 
 

Gestrande orka Cadzand

16-10-2022: Op het strand van Cadzand is een vrouwelijke orka levend aangespoeld. SOS Dolfijn verleende eerste hulp maar de orka overleefde het niet. 

Lees meer

 
 

Hoe help je een bultrug

11-06-2022 Er komen veel vragen binnen hoe SOS Dolfijn hulp kan bieden aan de jonge, verzwakte bultrug die voor de kust zwemt.  

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn