Ons team

golven

Wie is wie

Opvang en verzorging van bruinvissen en dolfijnen is zeer intensief werk. Zonder de vele vrijwilligers, stagiaires en medewerkers is het natuurlijk niet mogelijk. Dit zijn de mensen die zich inzetten voor SOS Dolfijn. Klik om de naam van de persoon om meer te lezen.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Dominic Dijkstra, medewerker dierzorg
Dominic Dijkstra, medewerker dierzorg

Via een stage vanuit mijn studie Diergezondheidszorg kwam ik in 2014 in aanraking met SOS Dolfijn. Tijdens deze drukke periode hadden we 5 dieren tegelijkertijd in de opvang. De eerste keer dat ik een bruinvis mocht ondersteunen in het water is een ervaring die mij altijd zal bijblijven. Daarnaast was ik zo onder de indruk van de kwaliteit van dierzorg en de passie waarmee iedereen hier werkte, dat het voor mij een logische stap was om er vrijwilliger te blijven. Inmiddels heb ik veel facetten van SOS Dolfijn mogen meemaken. Van het terug naar zee brengen van dieren tot aan de educatie aan toe. 

Vanaf 2021 mag ik in dienstverband verder meehelpen aan de doelstellingen van SOS Dolfijn en de hulp aan walvisachtigen in nood.
Om op deze manier bij te dragen aan natuurbehoud, educatie en natuurlijk de opvang van bruinvissen en dolfijnen is iets wat ik met erg veel enthousiasme en passie doe

echo bruinvis maas

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Realisatie Waddenbelevenis volop gaande

21-02-2024: Komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de Waddenbelevenis. Een uitbreiding van SOS Dolfijn op en samen met Dierenpark Hoenderdaell. 

Lees meer

 
 

Gift van Wildlife Fund

12-02-2024: Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Om in 2024 medische zorg te kunnen bieden aan dieren in nood heeft het Wildlife Fund een prachtige donatie toegezegd.  

Lees meer

 
 

Bruinvis in nood bij Lauwersoog

30-12-2023: Bij Lauwersoog is een zieke bruinvis aangetroffen. Het mannetjesdier is op tijd gevonden en opgehaald en opgevangen bij en door SOS Dolfijn

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn