Ons team

golven

Wie is wie

Opvang en verzorging van bruinvissen en dolfijnen is zeer intensief werk. Zonder de vele vrijwilligers, stagiaires en medewerkers is het natuurlijk niet mogelijk. Dit zijn de mensen die zich inzetten voor SOS Dolfijn. Klik om de naam van de persoon om meer te lezen.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Mariëlle Staal, medewerker dierzorg
Mariëlle Staal, medewerker dierzorg

Van jongs af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in zeezoogdieren en dan voornamelijk in de bruinvissen. Toen ik in 2015 stage moest lopen voor mijn opleiding paraveterinair was de keuze dan ook snel gemaakt om deze bij SOS Dolfijn te doen. Tijdens mijn stage heb ik veel verschillende facetten van het werk van SOS Dolfijn mogen zien en mogen meemaken, van een bruinvis tegen het einde van zijn rehabilitatie periode tot aan Grienden voor de kust van Nederland.  Na mijn stage ben ik gebleven als vrijwilliger, eerst voornamelijk in de dierzorg en later ook in de educatie.  

Sinds 2022 ben ik werkzaam als dierverzorger voor SOS Dolfijn. Ik hoop mij nog vele jaren voor SOS Dolfijn in te zetten en mijn passie voor deze dieren te delen met jullie.  

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Toffe spaaractie bij Jumbo

06-06-2022: Per woensdag 8 juni kun je bij 3 filialen van Jumbo supermarkten sparen voor een uniek verzamelalbum met afbeeldingen van Landgoed Hoenderdaell en de daar gevestigde stichtingen. 

Lees meer

 
 

Gestrande bruinviskalf Wijk aan Zee

28-05-2022: Op het strand van Wijk aan Zee is een bruinvis levend aangespoeld. Het dier was nog maar enkele dagen oud en overleefde het niet. 

Lees meer

 
 

Nieuwe centrum SOS Dolfijn geopend 

23-04-2022 Het nieuwe educatieve walvisopvangcentrum van SOS Dolfijn is eindelijk geopend. De educatieruimte is open voor publiek en het opvangcentrum gereed om dieren op te vangen.  

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn