Ons team

golven

Wie is wie

Opvang en verzorging van bruinvissen en dolfijnen is zeer intensief werk. Zonder de vele vrijwilligers, stagiaires en medewerkers is het natuurlijk niet mogelijk. Dit zijn de mensen die zich inzetten voor SOS Dolfijn. Klik om de naam van de persoon om meer te lezen.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Mariëlle Staal, medewerker dierzorg
Mariëlle Staal, medewerker dierzorg

Van jongs af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in zeezoogdieren en dan voornamelijk in de bruinvissen. Toen ik in 2015 stage moest lopen voor mijn opleiding paraveterinair was de keuze dan ook snel gemaakt om deze bij SOS Dolfijn te doen. Tijdens mijn stage heb ik veel verschillende facetten van het werk van SOS Dolfijn mogen zien en mogen meemaken, van een bruinvis tegen het einde van zijn rehabilitatie periode tot aan Grienden voor de kust van Nederland.  Na mijn stage ben ik gebleven als vrijwilliger, eerst voornamelijk in de dierzorg en later ook in de educatie.  

Sinds 2022 ben ik werkzaam als dierverzorger voor SOS Dolfijn. Ik hoop mij nog vele jaren voor SOS Dolfijn in te zetten en mijn passie voor deze dieren te delen met jullie.  

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Realisatie Waddenbelevenis volop gaande

21-02-2024: Komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de Waddenbelevenis. Een uitbreiding van SOS Dolfijn op en samen met Dierenpark Hoenderdaell. 

Lees meer

 
 

Gift van Wildlife Fund

12-02-2024: Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Om in 2024 medische zorg te kunnen bieden aan dieren in nood heeft het Wildlife Fund een prachtige donatie toegezegd.  

Lees meer

 
 

Bruinvis in nood bij Lauwersoog

30-12-2023: Bij Lauwersoog is een zieke bruinvis aangetroffen. Het mannetjesdier is op tijd gevonden en opgehaald en opgevangen bij en door SOS Dolfijn

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn