golven

20 november 2018

Er kan weer worden overgestapt van zorgverzekeraar. Jaarlijks stappen miljoenen mensen over naar een andere verzekeringsmaatschappij om zo vele euro’s te besparen.  Ben jij ook van plan om over te stappen? Doe dit dan via Doelshop want alleen dan bespaar je niet alleen geld, maar levert het ook een GRATIS donatie op aan SOS Dolfijn.

Je vindt er een groot aanbod van zorgverzekeraars maar ook van zorgvergelijkers zoals Zorgkiezer en Independer. De verzekering sluit je gewoon af bij de verzekeraar of vergelijker zelf, Doelshop linkt je alleen door.

Hoe is het mogelijk dat je zonder extra kosten, gratis doneert aan SOS Dolfijn? Normaal gesproken als je een aankoop doet online (bijvoorbeeld via een vergelijkingssite), gaat er een bonus per aankoop naar de webbeheerder. Dit heet ook wel affiliate marketing. Via Doelshop.nl gaat 75 procent van deze bonus naar het doel van jouw keuze: SOS Dolfijn.

https://sos-dolfijn.doelshop.nl/

beoordeling ogen

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Realisatie Waddenbelevenis volop gaande

21-02-2024: Komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de Waddenbelevenis. Een uitbreiding van SOS Dolfijn op en samen met Dierenpark Hoenderdaell. 

Lees meer

 
 

Gift van Wildlife Fund

12-02-2024: Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Om in 2024 medische zorg te kunnen bieden aan dieren in nood heeft het Wildlife Fund een prachtige donatie toegezegd.  

Lees meer

 
 

Bruinvis in nood bij Lauwersoog

30-12-2023: Bij Lauwersoog is een zieke bruinvis aangetroffen. Het mannetjesdier is op tijd gevonden en opgehaald en opgevangen bij en door SOS Dolfijn

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn