golven

JUMBO spaaractie
06 juni 2022

JUMBO SPAARACTIE
Vanaf aanstaande woensdag 8 juni start een speciale spaaractie bij Jumbo Kooistra Julianadorp, Jumbo Kooistra Schagen en Jumbo Uitendaal in Purmerend voor een verzamelalbum van Landgoed Hoenderdaell Bij besteding van 10 euro aan boodschappen krijg je een setje van 4 plaatjes.

Je kan 150 superleuke plaatjes sparen van de dieren die in het dierenpark leven, waarvan ook plaatjes speciaal over Stichting Leeuw en Stichting SOS Dolfijn die beiden gehuisvest zijn op het landgoed. Met een volgeplakt album krijg je een korting van 50% op de entree bij Landgoed Hoenderdaell tijdens de speciale Jumbo dag op 8 oktober 2022 . Doel van de actie is ook om samen met de klanten inkomsten te realiseren voor de werkzaamheden van Stichting Leeuw en SOS Dolfijn

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Replica bultrug ´Dutchy´ onthuld

21-12-2022: SOS Dolfijn heeft een bultrug na laten maken op ware grote. De bultrug is met een lengte van 14 meter een indrukwekkende aanvulling in het educatiecentrum. 

Lees meer

 
 

Gestrande orka Cadzand

16-10-2022: Op het strand van Cadzand is een vrouwelijke orka levend aangespoeld. SOS Dolfijn verleende eerste hulp maar de orka overleefde het niet. 

Lees meer

 
 

Hoe help je een bultrug

11-06-2022 Er komen veel vragen binnen hoe SOS Dolfijn hulp kan bieden aan de jonge, verzwakte bultrug die voor de kust zwemt.  

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn