golven

JUMBO spaaractie
06 juni 2022

JUMBO SPAARACTIE
Vanaf aanstaande woensdag 8 juni start een speciale spaaractie bij Jumbo Kooistra Julianadorp, Jumbo Kooistra Schagen en Jumbo Uitendaal in Purmerend voor een verzamelalbum van Landgoed Hoenderdaell Bij besteding van 10 euro aan boodschappen krijg je een setje van 4 plaatjes.

Je kan 150 superleuke plaatjes sparen van de dieren die in het dierenpark leven, waarvan ook plaatjes speciaal over Stichting Leeuw en Stichting SOS Dolfijn die beiden gehuisvest zijn op het landgoed. Met een volgeplakt album krijg je een korting van 50% op de entree bij Landgoed Hoenderdaell tijdens de speciale Jumbo dag op 8 oktober 2022 . Doel van de actie is ook om samen met de klanten inkomsten te realiseren voor de werkzaamheden van Stichting Leeuw en SOS Dolfijn

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Bruinvis gestrand bij Nes

20-05-2023: Bij het West Friese Nes is een bruinvis gestrand aangetroffen. De melding kwam binnen via Zeehondencentrum Pieterburen. Het dier heeft het niet gered. 

Lees meer

 
 

SOS Dolfijn aanwezig bij ECS

26-04-2023: Afgelopen week werd in Spanje het jaarlijkse congres gehouden van de European Cetacean Society. SOS Dolfijn was uiteraard ook aanwezig. 

Lees meer

 
 

Bruinvis Tess naar zee

18-04-2023 Een feestelijk dag voor het team van SOS Dolfijn. Bruinvis Tess is weer volledig hersteld vrijgelaten terug in zee.   

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn