golven

JUMBO spaaractie
06 juni 2022

JUMBO SPAARACTIE
Vanaf aanstaande woensdag 8 juni start een speciale spaaractie bij Jumbo Kooistra Julianadorp, Jumbo Kooistra Schagen en Jumbo Uitendaal in Purmerend voor een verzamelalbum van Landgoed Hoenderdaell Bij besteding van 10 euro aan boodschappen krijg je een setje van 4 plaatjes.

Je kan 150 superleuke plaatjes sparen van de dieren die in het dierenpark leven, waarvan ook plaatjes speciaal over Stichting Leeuw en Stichting SOS Dolfijn die beiden gehuisvest zijn op het landgoed. Met een volgeplakt album krijg je een korting van 50% op de entree bij Landgoed Hoenderdaell tijdens de speciale Jumbo dag op 8 oktober 2022 . Doel van de actie is ook om samen met de klanten inkomsten te realiseren voor de werkzaamheden van Stichting Leeuw en SOS Dolfijn

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Toffe spaaractie bij Jumbo

06-06-2022: Per woensdag 8 juni kun je bij 3 filialen van Jumbo supermarkten sparen voor een uniek verzamelalbum met afbeeldingen van Landgoed Hoenderdaell en de daar gevestigde stichtingen. 

Lees meer

 
 

Gestrande bruinviskalf Wijk aan Zee

28-05-2022: Op het strand van Wijk aan Zee is een bruinvis levend aangespoeld. Het dier was nog maar enkele dagen oud en overleefde het niet. 

Lees meer

 
 

Nieuwe centrum SOS Dolfijn geopend 

23-04-2022 Het nieuwe educatieve walvisopvangcentrum van SOS Dolfijn is eindelijk geopend. De educatieruimte is open voor publiek en het opvangcentrum gereed om dieren op te vangen.  

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn