golven

JUMBO spaaractie
06 juni 2022

JUMBO SPAARACTIE
Vanaf aanstaande woensdag 8 juni start een speciale spaaractie bij Jumbo Kooistra Julianadorp, Jumbo Kooistra Schagen en Jumbo Uitendaal in Purmerend voor een verzamelalbum van Landgoed Hoenderdaell Bij besteding van 10 euro aan boodschappen krijg je een setje van 4 plaatjes.

Je kan 150 superleuke plaatjes sparen van de dieren die in het dierenpark leven, waarvan ook plaatjes speciaal over Stichting Leeuw en Stichting SOS Dolfijn die beiden gehuisvest zijn op het landgoed. Met een volgeplakt album krijg je een korting van 50% op de entree bij Landgoed Hoenderdaell tijdens de speciale Jumbo dag op 8 oktober 2022 . Doel van de actie is ook om samen met de klanten inkomsten te realiseren voor de werkzaamheden van Stichting Leeuw en SOS Dolfijn

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Realisatie Waddenbelevenis volop gaande

21-02-2024: Komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de Waddenbelevenis. Een uitbreiding van SOS Dolfijn op en samen met Dierenpark Hoenderdaell. 

Lees meer

 
 

Gift van Wildlife Fund

12-02-2024: Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Om in 2024 medische zorg te kunnen bieden aan dieren in nood heeft het Wildlife Fund een prachtige donatie toegezegd.  

Lees meer

 
 

Bruinvis in nood bij Lauwersoog

30-12-2023: Bij Lauwersoog is een zieke bruinvis aangetroffen. Het mannetjesdier is op tijd gevonden en opgehaald en opgevangen bij en door SOS Dolfijn

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn