golven

03 april 2011

November 2010 bracht SOS Dolfijn medewerker Bianca al een bezoek aan basisschool De Bunders te Veghel. De kinderen kregen, door middel van diverse presentaties, uitleg over SOS Dolfijn en zieke bruinvissen en dolfijnen. Hoe deze dieren verzorgd worden en de kinderen mochten een kijkje nemen in de speciale dolfijnambulance. Die dag gaf een 9-jarige scholier al het startschot door haar bijeen gespaarde verjaardagsgeld te overhandigen aan Stichting SOS Dolfijn. Basisschool De Bunders heeft voorgenomen om het schooljaar 2010-2011 zich in te zetten voor de stichting. Succesvol zo blijkt! De Bunders organiseerde een voorjaarsmarkt waarbij de scholieren zelfgemaakt artikelen verkochten. Van spelletjes tot etenswaren tot prachtig handgemaakte sieraden. Van alles was er te koop. Deze voorjaarsmarkt was een groot succes en bracht ruim vierhonderd euro op voor Stichting SOS Dolfijn. Een waanzinnig bedrag waar we reuze blij mee zijn! Maar De Bunders gaan door! Ook gaan zij dit jaar nog een sponsorloop organiseren. Hierbij wordt geld ingezameld voor de Stichting. Hartverwarmend dat een school zo betrokken is met onze Stichting en zo graag de zieke bruinvissen en dolfijnen wil helpen!

jarige scholier miss hooftstraat helpen

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Realisatie Waddenbelevenis volop gaande

21-02-2024: Komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de Waddenbelevenis. Een uitbreiding van SOS Dolfijn op en samen met Dierenpark Hoenderdaell. 

Lees meer

 
 

Gift van Wildlife Fund

12-02-2024: Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Om in 2024 medische zorg te kunnen bieden aan dieren in nood heeft het Wildlife Fund een prachtige donatie toegezegd.  

Lees meer

 
 

Bruinvis in nood bij Lauwersoog

30-12-2023: Bij Lauwersoog is een zieke bruinvis aangetroffen. Het mannetjesdier is op tijd gevonden en opgehaald en opgevangen bij en door SOS Dolfijn

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn