golven

05 juni 2018

Dit wil je niet missen! Voor het tweede jaar op rij organiseert de Sea First Foundation een superleuk evenement voor het hele gezin: Sea the Future. En SOS Dolfijn is erbij!

Zondag 10 juni 11:00 -17:00 uur
Maaspoort, Marathonloop 1 Den Bosch
Toegang en parkeren is gratis.

Er is van alles te zien en te beleven. In het Reizende Walvisziekenhuis van SOS Dolfijn kun je meer ontdekken over walvissen. Ook zijn er die dag diverse interessante lezingen, foodtrucks en kookdemonstraties. Neem je zwemspullen mee en maak een heuse proefduik. Of ga zwemmen met dolfijnen via Virtual Reality. Ontmoet zeemeerminnen en ontdek hoe het voelt om in een plastic soep te moeten leven. Om 13:30 uur kun je er de film Sonic Sea bekijken. Een aangrijpende documentaire gemaakt door onze collega’s van het IFAW, over de gevolgen van geluidsoverlast onder water. Vorig jaar ontving de film twee Emmy Awards in de categorie documentaires: voor ‘beste natuurdocumentaire’ en voor ‘beste muziek en geluid’.

Check de website voor alle deelnemers, de sprekers en het volledige programma.
Tot ziens zondag in Den Bosch.

http://seathefuture.nl/programma/

banner lang

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Realisatie Waddenbelevenis volop gaande

21-02-2024: Komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de Waddenbelevenis. Een uitbreiding van SOS Dolfijn op en samen met Dierenpark Hoenderdaell. 

Lees meer

 
 

Gift van Wildlife Fund

12-02-2024: Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Om in 2024 medische zorg te kunnen bieden aan dieren in nood heeft het Wildlife Fund een prachtige donatie toegezegd.  

Lees meer

 
 

Bruinvis in nood bij Lauwersoog

30-12-2023: Bij Lauwersoog is een zieke bruinvis aangetroffen. Het mannetjesdier is op tijd gevonden en opgehaald en opgevangen bij en door SOS Dolfijn

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn