golven

01 januari 2017

Wanneer bultruggen migreren leggen deze walvissen duizenden kilometers af. Soms passeren ze dan de Noordzee. Eind vorig jaar waren bij de Schotse kust bultruggen goed waar te nemen. Een fotograaf maakte deze prachtige onderwaterfoto’s: www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4070484/The-underwater-images-humpback-whale-pod-British-waters.html

Meer leren over bultruggen? Check ook www.sosdolfijn.nl/meer-leren/bultrug

bultrug rugvin logo

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Gestrande bruinvis overleden op strand

26-02-2021: Op het strand van Den Haag is een bruinvis levend aangespoeld. Omstanders probeerde het dier terug te helpen naar zee maar dat lukte niet. Diverse hulpdiensten kwamen in actie. 

Lees meer

 
 

SOS Dolfijn helpt gestrande bruinvis naar zee

23-02-2021: Op de Hors bij Texel werd vandaag een levend gestrande bruinvis gevonden. Het dier is door medewerkers van SOS Dolfijn en Ecomare met de KNRM hulp terug naar zee geholpen. 

Lees meer

 
 

Bouw nieuwe centrum van start

19-02-2021 Aannemersbedrijf JRM Bouw is van start gegaan met de bouw van het nieuwe centrum voor SOS Dolfijn. De bouwvergunning is verstrekt door de gemeente. 

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn