golven

NH1816 schenkt € 2000 aan SOS Dolfijn
13 oktober 2020

Onlangs mochten we op het strand van Callantsoog een prachtige cheque in ontvangst nemen van maar liefst tweeduizend euro! Marion Zomerdijk, werkzaam bij de Noord-Hollandse verzekeraar, deed voor SOS Dolfijn een beroep op de coöperatie Nh1816. Woonachtig in Callantsoog besteedt ze veel van haar vrije tijd aan zee en zo ontstond ook het contact met SOS Dolfijn. Nh1816 Verzekeringen neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Een deel van de winst die het bedrijf maakt, geeft zij terug aan de samenleving. Dankzij Marion kwam het werk van SOS Dolfijn bij Nh1816 in beeld. Medewerkers Marion Zomerdijk en Mark de Niet reikten de cheque onlangs uit. 
Met de gift is een speciale vriezer aangeschaft en centrifuge die beiden bijdragen aan het onderzoek dat de stichting doet. Op de voormalige vestiging locatie kon SOS Dolfijn gebruik maken van verschillende reeds aanwezige faciliteiten zoals een laboratorium. Nu SOS Dolfijn een nieuw walvisopvangcentrum gaat realiseren in Anna Paulowna moet het veel van de nodige medische en onderzoeksapparatuur nu zelf gaan aanschaffen. SOS Dolfijn is dan ook blij met deze gift! 

Wil jij als organisatie ook een bijdrage leveren en het werk van SOS Dolfijn mogelijk maken? Neem dan contact op via info@sosdolfijn.nl 

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Realisatie Waddenbelevenis volop gaande

21-02-2024: Komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de Waddenbelevenis. Een uitbreiding van SOS Dolfijn op en samen met Dierenpark Hoenderdaell. 

Lees meer

 
 

Gift van Wildlife Fund

12-02-2024: Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Om in 2024 medische zorg te kunnen bieden aan dieren in nood heeft het Wildlife Fund een prachtige donatie toegezegd.  

Lees meer

 
 

Bruinvis in nood bij Lauwersoog

30-12-2023: Bij Lauwersoog is een zieke bruinvis aangetroffen. Het mannetjesdier is op tijd gevonden en opgehaald en opgevangen bij en door SOS Dolfijn

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn