golven

12 mei 2016

Stichting SOS Dolfijn maakt kans op een donatie van duizend euro! 
Kern notarissen in Harderwijk bestaat 50 jaar en viert dit onder andere met de goede-doelenactie.

Stemmers maken kans op mooie prijzen. Zo wordt onder de stemmers een weekendje weg voor 6 personen verloot en maakt men kans op het winnen van een Philips LED tv. Het goede doel met de meeste stemmen wint 1000 euro.

SOS Dolfijn wil deze prijs natuurlijk graag winnen en kan het geldbedrag erg goed gebruiken. In het opvangcentrum wordt gezorgd voor twee ziek gestrande bruinvissen en dat kost veel geld.

Ga snel naar www.kern50jaar.nl en breng vandaag nog jouw stem uit op SOS Dolfijn.
Stemmen kan tot 12 juni 2016. Bedankt voor jouw stem!

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Realisatie Waddenbelevenis volop gaande

21-02-2024: Komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de Waddenbelevenis. Een uitbreiding van SOS Dolfijn op en samen met Dierenpark Hoenderdaell. 

Lees meer

 
 

Gift van Wildlife Fund

12-02-2024: Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Om in 2024 medische zorg te kunnen bieden aan dieren in nood heeft het Wildlife Fund een prachtige donatie toegezegd.  

Lees meer

 
 

Bruinvis in nood bij Lauwersoog

30-12-2023: Bij Lauwersoog is een zieke bruinvis aangetroffen. Het mannetjesdier is op tijd gevonden en opgehaald en opgevangen bij en door SOS Dolfijn

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn