golven

Gift Wildlife Fund
12 februari 2024

Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties om het werk te kunnen uitvoeren. De periode januari t/m april is doorgaans de tijd van het jaar waarin de meeste patiënten worden aangemeld bij SOS Dolfijn. De kosten zijn in de periode ook hoog. Denk aan kosten medicatie,  voer voor de dieren, dierenartskosten, personeel en materialen. 

Het DierenPark Amersfoort Wildlife Fund heeft een ingediende aanvraag om steun goedgekeurd en steunt het opvangwerk in 2024 met een prachtig bedrag van 5.000 euro. SOS Dolfijn is erg blij met deze gift.

 

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Realisatie Waddenbelevenis volop gaande

21-02-2024: Komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de Waddenbelevenis. Een uitbreiding van SOS Dolfijn op en samen met Dierenpark Hoenderdaell. 

Lees meer

 
 

Gift van Wildlife Fund

12-02-2024: Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Om in 2024 medische zorg te kunnen bieden aan dieren in nood heeft het Wildlife Fund een prachtige donatie toegezegd.  

Lees meer

 
 

Bruinvis in nood bij Lauwersoog

30-12-2023: Bij Lauwersoog is een zieke bruinvis aangetroffen. Het mannetjesdier is op tijd gevonden en opgehaald en opgevangen bij en door SOS Dolfijn

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn