golven

Gift Stichting Maak Het Verschil
05 januari 2020

Wauw!
SOS Dolfijn is als stichting volledig afhankelijk van giften en donaties. In de onlangs verschenen nieuwsbrief deden we een oproep voor steun in de brandstofkosten.

SOS Dolfijn beschikt over een speciale dolfijnambulance waarmee het team onderweg kan gaan wanneer een walvis of dolfijn hulp nodig heeft. Jaarlijks krijgt SOS Dolfijn tientallen meldingen over walvisachtigen in nood.

Stichting Smits van Oyen ‘Maak Het Verschil’ heeft een prachtige gift gedaan waarmee de brandstofkosten voor 2020 gedekt zijn. SOS Dolfijn is zeer blij dat het ook dit jaar onderweg kan om walvisachtigen in nood de helpende hand te bieden en dat scholen en evenementen bezocht kunnen worden voor het geven van de nodige voorlichting. Met de educatieve tentoonstelling ‘Het Reizende Walvisziekenhuis’ trekt het educatie team door het land om voorlichting te geven over de verschillende walvissoorten die voorkomen in de Noordzee, maar wordt ook verteld met welke gevaren deze dieren te maken hebben en hoe een ieder kan bijdragen aan bescherming van het leefgebied van deze prachtige zeezoogdieren.

Bezoek de website of pagina van Stichting Maak Het Verschil voor meer informatie https://www.stichtingmhv.nl/

Wil je ook ons werk steunen? Doe een eenmalige gift of neem contact om de verschillende mogelijkheden van steun te bespreken.
 

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Realisatie Waddenbelevenis volop gaande

21-02-2024: Komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de Waddenbelevenis. Een uitbreiding van SOS Dolfijn op en samen met Dierenpark Hoenderdaell. 

Lees meer

 
 

Gift van Wildlife Fund

12-02-2024: Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Om in 2024 medische zorg te kunnen bieden aan dieren in nood heeft het Wildlife Fund een prachtige donatie toegezegd.  

Lees meer

 
 

Bruinvis in nood bij Lauwersoog

30-12-2023: Bij Lauwersoog is een zieke bruinvis aangetroffen. Het mannetjesdier is op tijd gevonden en opgehaald en opgevangen bij en door SOS Dolfijn

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn