golven

11 juni 2019

Na 12 trouwe dienstjaren is de dolfijnambulance van SOS Dolfijn dringend toe aan vervanging. Vele malen is het rescueteam van SOS Dolfijn met het voertuig onderweg naar dieren in nood gegaan.

Via Facebook kun je tegenwoordig heel eenvoudig een inzamelactie aanmaken. In slechts 3 eenvoudige stappen maak jij een eigen actiepagina aan. Zo kun je bijvoorbeeld met een verjaardag geld inzamelen voor jouw goede doel. Al het geld dat voor SOS Dolfijn de komende maanden wordt ingezameld via deze inzamelingsacties, wordt gebruikt voor de vervanging van de dolfijnambulance. Zo kan dankzij jouw hulp het team weer spoedig veilig onderweg naar walvissen en dolfijnen in nood.

Je vindt de optie in de linkerkolom van de Facebook-pagina van SOS Dolfijn of ga naar : www.facebook.com/fund/SOSDolfijn. Heb je geen Facebook en wil je toch meehelpen? Je kunt ook een donatie overmaken op het rekeningnummer van SOS Dolfijn NL49INGB0006933086 o.v.v. ‘gift dolfijnambulance’.  

dolfijnambulance bruinvis

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Realisatie Waddenbelevenis volop gaande

21-02-2024: Komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de Waddenbelevenis. Een uitbreiding van SOS Dolfijn op en samen met Dierenpark Hoenderdaell. 

Lees meer

 
 

Gift van Wildlife Fund

12-02-2024: Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Om in 2024 medische zorg te kunnen bieden aan dieren in nood heeft het Wildlife Fund een prachtige donatie toegezegd.  

Lees meer

 
 

Bruinvis in nood bij Lauwersoog

30-12-2023: Bij Lauwersoog is een zieke bruinvis aangetroffen. Het mannetjesdier is op tijd gevonden en opgehaald en opgevangen bij en door SOS Dolfijn

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn