golven

10 maart 2016

SOS Dolfijn is op zoek naar donaties voor de aanschaf van een nieuwe weegschaal. Dankzij een prachtige schenking van Stichting Dierenlot en een geweldige toezegging op korting van weegschaalleverancier Mettler Toledo lijkt de aanschaf bijna binnen handbereik. Voor het tekort van 750 euro zoekt SOS Dolfijn nu steun. Elke euro is meer dan welkom!

De weegschaal is vrijwel dagelijks nodig bij de verzorging van gestrande bruinvissen en dolfijnen. Vaak zijn de dieren bij binnenkomst ernstig vermagerd en moet hun gewicht in de gaten worden gehouden, zodat we het behandelplan, waar nodig, kunnen aanpassen. De speciale en kostbare weegschaal meet zeer nauwkeurig het gewicht van de dieren.

Vorig jaar heeft SOS Dolfijn een aanvraag ingediend bij Stichting Dierenlot om de aanschaf van een behandeltafel met weegschaal gefinancierd te krijgen. Stichting Dierenlot staat landelijk klaar voor hulp aan dierenhulporganisaties. SOS Dolfijn kreeg maar liefst 50% van het benodigde bedrag van Stichting Dierenlot gedoneerd! Een fantastische stap in de goede richting. De behandeltafel werd door een lokaal bedrijf aan ons geschonken en de leverancier van de weegschalen, Mettler Toledo, gaf vervolgens aan dat we konden rekenen op een enorm mooie korting bij de aanschaf van de weegschaal. Opnieuw een grote stap dichterbij het einddoel!

Helpt u mee om in de aanschaf van deze weegschaal? Vul dit formulier in voor uw eenmalige schenking. Of stort uw bijdrage op IBAN nummer NL49INGB0006933086 t.n.v. Stichting SOS Dolfijn en vermeld daarbij Donatie Weegschaal. Namens de dieren heel hartelijk dank voor uw hulp!!

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Realisatie Waddenbelevenis volop gaande

21-02-2024: Komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de Waddenbelevenis. Een uitbreiding van SOS Dolfijn op en samen met Dierenpark Hoenderdaell. 

Lees meer

 
 

Gift van Wildlife Fund

12-02-2024: Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Om in 2024 medische zorg te kunnen bieden aan dieren in nood heeft het Wildlife Fund een prachtige donatie toegezegd.  

Lees meer

 
 

Bruinvis in nood bij Lauwersoog

30-12-2023: Bij Lauwersoog is een zieke bruinvis aangetroffen. Het mannetjesdier is op tijd gevonden en opgehaald en opgevangen bij en door SOS Dolfijn

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn