golven

01 mei 2015

Aanstaande zaterdag 2 mei organiseert de Stichting Promotie Lauwersoog de "Dag van de Garnaal." Deze dag vindt plaats op het haventerrein en de visafslag te Lauwersoog en is van 10:00 uur tot 17:00 uur te bezoeken. Er zijn diverse activiteiten. Zo is er een grote braderie, een reuzenrad, optredens van shantykoren en diverse nautische activiteiten. Ook is er een team van SOS Dolfijn aanwezig. Je kunt een kijkje komen nemen in onze dolfijnambulance, leren hoe je een zieke dolfijn beter maakt, ontdekken welke walvissen in onze eigen Noordzee voorkomen en alles vragen wat je altijd al wilde weten over walvissen en/of SOS Dolfijn.
Deze dag valt samen met de KNRM reddingbootdag. Er zijn daardoor ook demonstraties met reddingboten te zien, de KRNM Lifeguards en de SAR helikopter.
Kortom een leuk en leerzaam programma! We verwelkomen je dan ook graag zaterdag in Lauwersoog!

De dag van de garnaal

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Realisatie Waddenbelevenis volop gaande

21-02-2024: Komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de Waddenbelevenis. Een uitbreiding van SOS Dolfijn op en samen met Dierenpark Hoenderdaell. 

Lees meer

 
 

Gift van Wildlife Fund

12-02-2024: Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Om in 2024 medische zorg te kunnen bieden aan dieren in nood heeft het Wildlife Fund een prachtige donatie toegezegd.  

Lees meer

 
 

Bruinvis in nood bij Lauwersoog

30-12-2023: Bij Lauwersoog is een zieke bruinvis aangetroffen. Het mannetjesdier is op tijd gevonden en opgehaald en opgevangen bij en door SOS Dolfijn

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn