golven

Adopteer een bruinvis uit ons opvangcentrum!

Wil jij ons helpen bij het verzorgen van zieke bruinvissen?
Adopteer dan nu een dier uit ons opvangcentrum en draag op die manier bij aan de zorg voor dit dier!

Jouw bijdrage wordt tevens gebruikt voor alle andere activiteiten van SOS Dolfijn die het helpen van bruinvissen en andere walvisachtigen in nood én de bescherming van wilde populaties tot doel hebben. Mede dankzij jouw adoptie kunnen we ons werk voortzetten en nog meer dieren in nood hulp bieden!

Voor slechts € 60,- ben jij al adoptieouder van één van onze bruinvissen! 

Wat krijg je daarvoor?

Geef je de adoptie cadeau aan iemand? Voor € 15,- extra voegen we onze unieke bruinvisknuffel toe aan het adoptiepakket!
 

Ben je enthousiast geworden en wil je een bruinvis adopteren of cadeau geven?

 

Adopteer vandaag nog een bruinvis. Vul het formulier in:

  • Hierbij machtig ik Stichting SOS Dolfijn om tot wederopzegging het volgende bedrag in de aangegeven frequentie van onderstaand IBAN Rekeningnummer af te schrijven:

  • Door invulling van dit formulier geeft u toestemming aan Stichting SOS Dolfijn (met incassant ID NL43ZZZ081356390000) om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting SOS Dolfijn.

  • Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

  •  

Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.

 

Voorwaarden

* Voor slechts €60,- adopteert u een bruinvis in ons opvangcentrum en helpt u ons om de zorg voor dit dier te bekostigen.

* Naast de bekostiging van de zorg voor het door u geadopteerde dier wordt uw bijdrage ingezet voor alle activiteiten van SOS Dolfijn die het helpen van bruinvissen en andere walvisachtigen in nood en bescherming van wilde walvissen tot doel hebben.

* De adoptieperiode is een jaar. Dieren verblijven gemiddeld 5 maanden in ons opvangcentrum.

* De kosten de opvang van een bruinvis overstijgen de 60,- euro ruim.  Uw adoptiedier kan om die reden door meerdere mensen geadopteerd worden.

* Na ontvangst van uw betaling ontvangt u van ons uw adoptiepakket, bestaande uit een adoptiecertificaat en een mooie foto van uw geadopteerde dier. Daarnaast zult u onze nieuwsbrief ontvangen welke vier keer per jaar verschijnt en krijgt u 3-maandelijks een update per e-mail over uw geadopteerde dier.

* Indien zich meerdere bruinvissen in ons opvangcentrum bevinden, dan mag u kiezen welk dier u wilt adopteren.  Uw voorkeur dient u op het aanmeldformulier aan te geven.

* Ondanks onze zeer goede zorgen kan het gebeuren dat een dier overlijdt. Indien uw dier binnen de adoptieperiode van één jaar overlijdt, dan wordt uw geld onverminderd ingezet voor de andere, in de opvang aanwezige, dieren en/of onze overige werkzaamheden t.b.v. de  bescherming van walvisachtigen in de natuur.  Zolang uw adoptieperiode loopt mag u, wanneer er nog andere dieren in het opvangcentrum worden verzorgd, zelf een ander adoptiedier uitkiezen. U ontvangt dan een nieuwe foto van dat dier.

* De adoptie eindigt wanneer de door u geadopteerde bruinvis weer terug gebracht is naar zee. Om er zeker van te zijn dat het dier een goede kans maakt in het wild, moet het dier aan het einde van de opvangperiode voldoen aan een aantal uitzetcriteria. Het is mogelijk dat een dier aan het einde van de behandeling niet voldoet aan deze uitzetcriteria. Het dier kan dan niet terug naar zee. In zo’n geval wordt er gekozen voor permanente opvang en zullen wij een goede plek voor dit dier zoeken. Mocht het door u geadopteerde dier niet-uitzetbaar worden verklaard, dan eindigt ook de adoptie van dat dier.

* Bezoeken van uw adoptiedier is vanwege quarantaine en rust voor de dieren niet mogelijk. 

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Realisatie Waddenbelevenis volop gaande

21-02-2024: Komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de Waddenbelevenis. Een uitbreiding van SOS Dolfijn op en samen met Dierenpark Hoenderdaell. 

Lees meer

 
 

Gift van Wildlife Fund

12-02-2024: Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Om in 2024 medische zorg te kunnen bieden aan dieren in nood heeft het Wildlife Fund een prachtige donatie toegezegd.  

Lees meer

 
 

Bruinvis in nood bij Lauwersoog

30-12-2023: Bij Lauwersoog is een zieke bruinvis aangetroffen. Het mannetjesdier is op tijd gevonden en opgehaald en opgevangen bij en door SOS Dolfijn

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn