golven

Word Bruinvis Buddy

Word ook lid van onze toffe educatieve kidsclub

Ben jij gek op bruinvissen en dolfijnen? En wil je samen met ons zorgen voor walvissen in nood? Word dan een Bruinvis Buddy en leer alles over deze mooie dieren. Bij aanmelding ontvang de nieuwe buddy een mooi welkomst cadeau. Namelijk een toffe bidon met hierop het logo van de kidsclub. Verder ontvang je 4x per jaar een Bruinvis Buddy magazine en 2 x per jaar toegang tot leuke activiteiten. Aanmelden kan in de educatiehal van SOS Dolfijn op Dierenpark Hoenderdaell. 

Of via onderstaand formulier. Gebruik het veld opmerkingen voor het invullen van de volgende gegevens over de nieuwste buddy:

Het lidmaatschap kost € 3,50 per maand of € 35 per jaar. 

                                                                logo club

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Realisatie Waddenbelevenis volop gaande

21-02-2024: Komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de Waddenbelevenis. Een uitbreiding van SOS Dolfijn op en samen met Dierenpark Hoenderdaell. 

Lees meer

 
 

Gift van Wildlife Fund

12-02-2024: Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Om in 2024 medische zorg te kunnen bieden aan dieren in nood heeft het Wildlife Fund een prachtige donatie toegezegd.  

Lees meer

 
 

Bruinvis in nood bij Lauwersoog

30-12-2023: Bij Lauwersoog is een zieke bruinvis aangetroffen. Het mannetjesdier is op tijd gevonden en opgehaald en opgevangen bij en door SOS Dolfijn

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn