golven

Word Bruinvis Buddy

Word ook lid van onze toffe educatieve kidsclub

Ben jij gek op bruinvissen en dolfijnen? En wil je samen met ons zorgen voor walvissen in nood? Word dan een Bruinvis Buddy en leer alles over deze mooie dieren. Bij aanmelding ontvang de nieuwe buddy een mooi welkomst cadeau. Namelijk een toffe bidon met hierop het logo van de kidsclub. Verder ontvang je 4x per jaar een Bruinvis Buddy magazine en 2 x per jaar toegang tot leuke activiteiten. Aanmelden kan in de educatiehal van SOS Dolfijn op Dierenpark Hoenderdaell. 

Of via onderstaand formulier. Gebruik het veld opmerkingen voor het invullen van de volgende gegevens over de nieuwste buddy:

Het lidmaatschap kost € 3,50 per maand of € 35 per jaar. 

                                                                logo club

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Bruinvis gestrand bij Nes

20-05-2023: Bij het West Friese Nes is een bruinvis gestrand aangetroffen. De melding kwam binnen via Zeehondencentrum Pieterburen. Het dier heeft het niet gered. 

Lees meer

 
 

SOS Dolfijn aanwezig bij ECS

26-04-2023: Afgelopen week werd in Spanje het jaarlijkse congres gehouden van de European Cetacean Society. SOS Dolfijn was uiteraard ook aanwezig. 

Lees meer

 
 

Bruinvis Tess naar zee

18-04-2023 Een feestelijk dag voor het team van SOS Dolfijn. Bruinvis Tess is weer volledig hersteld vrijgelaten terug in zee.   

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn