golven

02 oktober 2018

Van 24 t/m 28 oktober vindt voor de vierde keer het Wildlife Film Festival Rotterdam plaats. Bekijk er de mooiste wildlife en natuurfilms. Leuke uitgaanstip voor de herfstvakantie! De kaartverkoop is gisteren van start gegaan. Op de website is het volledige programma te bekijken van internationale premières, lezingen en overige activiteiten. Absolute aanrader is de met twee Emmy’s bekroonde documentaire Sonic Sea van onze collega’s van het IFAW.

De documentaire vertelt over de impact en gevolgen van geluidsoverlast in zee op walvissen en andere zeedieren. Walvissen zijn om te overleven afhankelijk van een goed gehoor. Sonic Sea wijst niet alleen op de problemen maar draagt ook oplossingen aan om de oceanen stiller te maken. Sonic Sea wordt vertoond op 26 oktober om 21:10 uur en 27 oktober om 18:15 uur.

Bestel je kaarten hier: http://www.wffr.nl/programma-2018/kaartverkoop/ 

archief

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Realisatie Waddenbelevenis volop gaande

21-02-2024: Komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de Waddenbelevenis. Een uitbreiding van SOS Dolfijn op en samen met Dierenpark Hoenderdaell. 

Lees meer

 
 

Gift van Wildlife Fund

12-02-2024: Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Om in 2024 medische zorg te kunnen bieden aan dieren in nood heeft het Wildlife Fund een prachtige donatie toegezegd.  

Lees meer

 
 

Bruinvis in nood bij Lauwersoog

30-12-2023: Bij Lauwersoog is een zieke bruinvis aangetroffen. Het mannetjesdier is op tijd gevonden en opgehaald en opgevangen bij en door SOS Dolfijn

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn