golven

Nieuwe centrum SOS Dolfijn geopend
23 april 2022

Met een gloednieuw verblijf bij Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna kunnen bezoekers vanaf vandaag een kijkje komen nemen bij de opgevangen bruinvissen en dolfijnen van SOS Dolfijn. Een mijlpaal voor de stichting, die er hard voor heeft gewerkt.

Kom je ook op bezoek? Er zijn momenteel geen opgevangen dieren bij SOS Dolfijn en het centrum is nog niet helemaal af, maar per vandaag zijn we geopend voor bezoekers !

Aankondiging via NH Nieuws

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Replica bultrug ´Dutchy´ onthuld

21-12-2022: SOS Dolfijn heeft een bultrug na laten maken op ware grote. De bultrug is met een lengte van 14 meter een indrukwekkende aanvulling in het educatiecentrum. 

Lees meer

 
 

Gestrande orka Cadzand

16-10-2022: Op het strand van Cadzand is een vrouwelijke orka levend aangespoeld. SOS Dolfijn verleende eerste hulp maar de orka overleefde het niet. 

Lees meer

 
 

Hoe help je een bultrug

11-06-2022 Er komen veel vragen binnen hoe SOS Dolfijn hulp kan bieden aan de jonge, verzwakte bultrug die voor de kust zwemt.  

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn