golven

Nieuwe centrum SOS Dolfijn geopend
23 april 2022

Met een gloednieuw verblijf bij Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna kunnen bezoekers vanaf vandaag een kijkje komen nemen bij de opgevangen bruinvissen en dolfijnen van SOS Dolfijn. Een mijlpaal voor de stichting, die er hard voor heeft gewerkt.

Kom je ook op bezoek? Er zijn momenteel geen opgevangen dieren bij SOS Dolfijn en het centrum is nog niet helemaal af, maar per vandaag zijn we geopend voor bezoekers !

Aankondiging via NH Nieuws

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Bruinvis gestrand bij Nes

20-05-2023: Bij het West Friese Nes is een bruinvis gestrand aangetroffen. De melding kwam binnen via Zeehondencentrum Pieterburen. Het dier heeft het niet gered. 

Lees meer

 
 

SOS Dolfijn aanwezig bij ECS

26-04-2023: Afgelopen week werd in Spanje het jaarlijkse congres gehouden van de European Cetacean Society. SOS Dolfijn was uiteraard ook aanwezig. 

Lees meer

 
 

Bruinvis Tess naar zee

18-04-2023 Een feestelijk dag voor het team van SOS Dolfijn. Bruinvis Tess is weer volledig hersteld vrijgelaten terug in zee.   

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn