golven

Nieuwe centrum SOS Dolfijn geopend
23 april 2022

Met een gloednieuw verblijf bij Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna kunnen bezoekers vanaf vandaag een kijkje komen nemen bij de opgevangen bruinvissen en dolfijnen van SOS Dolfijn. Een mijlpaal voor de stichting, die er hard voor heeft gewerkt.

Kom je ook op bezoek? Er zijn momenteel geen opgevangen dieren bij SOS Dolfijn en het centrum is nog niet helemaal af, maar per vandaag zijn we geopend voor bezoekers !

Aankondiging via NH Nieuws

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Toffe spaaractie bij Jumbo

06-06-2022: Per woensdag 8 juni kun je bij 3 filialen van Jumbo supermarkten sparen voor een uniek verzamelalbum met afbeeldingen van Landgoed Hoenderdaell en de daar gevestigde stichtingen. 

Lees meer

 
 

Gestrande bruinviskalf Wijk aan Zee

28-05-2022: Op het strand van Wijk aan Zee is een bruinvis levend aangespoeld. Het dier was nog maar enkele dagen oud en overleefde het niet. 

Lees meer

 
 

Nieuwe centrum SOS Dolfijn geopend 

23-04-2022 Het nieuwe educatieve walvisopvangcentrum van SOS Dolfijn is eindelijk geopend. De educatieruimte is open voor publiek en het opvangcentrum gereed om dieren op te vangen.  

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn