golven

MSM-prijs uitgereikt aan SOS Dolfijn
29 juni 2022

De Moyra Stava-Morena Stichting beheert een fonds met als doel hulpverlening aan dieren in nood. SOS Dolfijn is sinds enkele jaren in nauw contact met de stichting. Zo ook tijdens het zware proces van de zoektocht naar een nieuwe locatie en daarvoor voldoende financiële steun. Jaarlijks geeft de Moyra Stava-Morena Stichting de MSM-prijs. Het bestuur kiest hiervoor zelf het goede doel uit en reikt deze prijs uit als aanmoediging en blijk van waardering. 
Met lovende woorden is vandaag de Moyra Stava-Morenaprijs 2021 overhandigd aan Annemarie van den Berg, directeur SOS Dolfijn. Het bestuur benoemde de grote inzet en volharding van SOS Dolfijn om het nieuwe centrum te realiseren redenen waren voor bewondering en waardering en deze prijs. 

De besturen van beide stichting hebben na afloop van de prijsuitreiking een volledige rondleiding door het nieuwe centrum genoten. Bij de prijs hoort een fantastische bijdrage van maar liefst €5.000!! Dat komt heel goed terecht. SOS Dolfijn bedankt de Moyra Stava-Morena Stichting voor de prachtige prijs en de daarbij horende cheque. Top! 
 

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Bruinvis gestrand bij Nes

20-05-2023: Bij het West Friese Nes is een bruinvis gestrand aangetroffen. De melding kwam binnen via Zeehondencentrum Pieterburen. Het dier heeft het niet gered. 

Lees meer

 
 

SOS Dolfijn aanwezig bij ECS

26-04-2023: Afgelopen week werd in Spanje het jaarlijkse congres gehouden van de European Cetacean Society. SOS Dolfijn was uiteraard ook aanwezig. 

Lees meer

 
 

Bruinvis Tess naar zee

18-04-2023 Een feestelijk dag voor het team van SOS Dolfijn. Bruinvis Tess is weer volledig hersteld vrijgelaten terug in zee.   

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn