golven

MSM-prijs uitgereikt aan SOS Dolfijn
29 juni 2022

De Moyra Stava-Morena Stichting beheert een fonds met als doel hulpverlening aan dieren in nood. SOS Dolfijn is sinds enkele jaren in nauw contact met de stichting. Zo ook tijdens het zware proces van de zoektocht naar een nieuwe locatie en daarvoor voldoende financiële steun. Jaarlijks geeft de Moyra Stava-Morena Stichting de MSM-prijs. Het bestuur kiest hiervoor zelf het goede doel uit en reikt deze prijs uit als aanmoediging en blijk van waardering. 
Met lovende woorden is vandaag de Moyra Stava-Morenaprijs 2021 overhandigd aan Annemarie van den Berg, directeur SOS Dolfijn. Het bestuur benoemde de grote inzet en volharding van SOS Dolfijn om het nieuwe centrum te realiseren redenen waren voor bewondering en waardering en deze prijs. 

De besturen van beide stichting hebben na afloop van de prijsuitreiking een volledige rondleiding door het nieuwe centrum genoten. Bij de prijs hoort een fantastische bijdrage van maar liefst €5.000!! Dat komt heel goed terecht. SOS Dolfijn bedankt de Moyra Stava-Morena Stichting voor de prachtige prijs en de daarbij horende cheque. Top! 
 

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Toffe spaaractie bij Jumbo

06-06-2022: Per woensdag 8 juni kun je bij 3 filialen van Jumbo supermarkten sparen voor een uniek verzamelalbum met afbeeldingen van Landgoed Hoenderdaell en de daar gevestigde stichtingen. 

Lees meer

 
 

Gestrande bruinviskalf Wijk aan Zee

28-05-2022: Op het strand van Wijk aan Zee is een bruinvis levend aangespoeld. Het dier was nog maar enkele dagen oud en overleefde het niet. 

Lees meer

 
 

Nieuwe centrum SOS Dolfijn geopend 

23-04-2022 Het nieuwe educatieve walvisopvangcentrum van SOS Dolfijn is eindelijk geopend. De educatieruimte is open voor publiek en het opvangcentrum gereed om dieren op te vangen.  

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn