golven

30 december 2017

Als stichting is SOS Dolfijn volledig afhankelijk van giften en donaties. Het is dan ook echt fantastisch wanneer mensen ons werk een warm hart toe dragen.

Bij Bica’s koffie, thee en delicatessen kun je terecht voor de lekkerste koffie en thee. Je vindt er meer dan 20 verschillende soorten koffiebonen, zo’n 175 verschillende soorten losse thee maar ook heerlijke bonbons. Een aanrader dus om naar toe te gaan. Op de toonbank staat een octopus-collectebus waarmee geld ingezameld wordt voor het goede doel: SOS Dolfijn! Gisteren is de collectebus weer geleegd. Maar liefst € 56,50 was de inhoud!

Ook bij Bakker Bart Harderwijk staat een collectebus voor SOS Dolfijn. In het centrum van Harderwijk de plek om naar toe te gaan voor de heerlijkste broden, belegde broodjes, hartige/zoete snacks, gebak en meer. Klanten doneerde de afgelopen periode € 70,50 aan het goede doel! Dat geld komt volledig ten goede aan ons werk; het helpen van walvisachtigen in nood.

Via deze weg bedankt voor deze mooie donaties! Ook het komende jaar staat bij beide organisaties een collectebus voor SOS Dolfijn. Wil jij met jouw bedrijf of werkplek ook in actie komen voor SOS Dolfijn? Neem dan contact op via info@sosdolfijn.nl


archief

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Realisatie Waddenbelevenis volop gaande

21-02-2024: Komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de Waddenbelevenis. Een uitbreiding van SOS Dolfijn op en samen met Dierenpark Hoenderdaell. 

Lees meer

 
 

Gift van Wildlife Fund

12-02-2024: Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Om in 2024 medische zorg te kunnen bieden aan dieren in nood heeft het Wildlife Fund een prachtige donatie toegezegd.  

Lees meer

 
 

Bruinvis in nood bij Lauwersoog

30-12-2023: Bij Lauwersoog is een zieke bruinvis aangetroffen. Het mannetjesdier is op tijd gevonden en opgehaald en opgevangen bij en door SOS Dolfijn

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn