golven

18 juni 2011

Zaterdag 18 juni heeft het bedrijf TruEconomy, tijdens een familiedag op het Dolfinarium, een donatie gedaan aan Stichting SOS Dolfijn. Tijdens de familiedag hebben de kinderen van de werknemers bij SOS Dolfjn les gehad in Dolfijnen-EHBO. Met behulp van dummydolfijnen hebben zij geleerd en nagespeeld wat je moet doen wanneer een dolfijn op het strand terecht komt.  Daarnaast hebben de kinderen heel mooie tekeningen gemaakt en een quiz ingevuld. Er was een themometer aanwezig en bij elke ingevulde quiz en gemaakte tekening mocht er een streepje op de thermometer worden gezet. Zo konden de kinderen goed zien dat met hun hulp ze daadwerkelijk hulp boden aan Stichting SOS Dolfijn. De thermometer stond symbool voor het bedrag dat TruEconomy aan SOS Dolfijn heeft gedoneerd. De kinderen hebben prachtige tekeningen gemaakt en geleerd wat te doen bij het vinden van een zieke dolfijn op het strand. SOS Dolfijn is heel erg blij met het geld dat zij ontvangen hebben van TruEconomy. Donaties worden gebruikt voor alles wat nodig is om een ziek gestrande dolfijn te redden. Denk aan voeding, medicijnen, medische apparatuur, personeel om de dieren te verzorgen enzovoorts, enzovoorts. Daarnaast probeert SOS Dolfijn door middel van educatie en onderzoek een bijdrage te leveren aan het beschermen van deze dieren in het wild

donatie tijdens familiedag trueconomy

Help ons redden!

Elke dag staat ons team klaar voor dieren in nood. Om ze hulp te blijven bieden ben jij een onmisbare schakel. Want alleen met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen.

 

 Doneren

 

Nieuws

 
 

Realisatie Waddenbelevenis volop gaande

21-02-2024: Komende maanden wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de Waddenbelevenis. Een uitbreiding van SOS Dolfijn op en samen met Dierenpark Hoenderdaell. 

Lees meer

 
 

Gift van Wildlife Fund

12-02-2024: Als stichting is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Om in 2024 medische zorg te kunnen bieden aan dieren in nood heeft het Wildlife Fund een prachtige donatie toegezegd.  

Lees meer

 
 

Bruinvis in nood bij Lauwersoog

30-12-2023: Bij Lauwersoog is een zieke bruinvis aangetroffen. Het mannetjesdier is op tijd gevonden en opgehaald en opgevangen bij en door SOS Dolfijn

Lees meer

 

 

 

Vrienden van SOS Dolfijn